Na coronastress nu last van vakantiepaniek? Dan is dit het bericht waar je op zat te wachten!  

In het pittoreske dorpje Niezijl staat deze über toffe pipowagen met een twee- en eenpersoonsbed. Ben je met meer personen? Er kan in overleg een extra matras bijgeplaatst worden. Of je zet een tentje op in de tuin. Ben je alleen, of heb je ernstig de behoefte dat te zijn nu er weer een wekenlange ronde van nog meer qualitytime aan zit te komen met koters die je net vanachter het behang hebt gepulkt en partners wiens ingeslagen hersenpan je onlangs hebt uitgedeukt? Dan is dit zéker een walhalla om te vertoeven. 

Je hebt de beschikking over een prachtig badkamertje dat lijkt te zijn weggelopen uit een woonmagazine, een kleine houtkachel, een tuin voor jezelf, een fijne veranda en een buitenserre. Alles in Swoolish style. Uiteraard staat er een platenspelertje met lekkere jazzplaatjes voor je klaar. Ook kan er buiten een vuurtje aan. Wel even zelf de houtjes hakken. Alles coronaproof, want je hebt een eigen opgang en de tuin voor jezelf!

Niezijl is een mooi klein dorpje aan twee watertjes, voor zeebonken en waterratten zijn de waterwegen een uitkomst. Liever droge voeten? Fiets- en wandelpaden zijn op nog geen minuut fietsafstand, Nationaalpark Lauwersoog ligt om de hoek en verder is het een ideale uitvalsbasis voor een dagje Schiermonnikoog, Leeuwarden of Groningen.

Daarnaast zijn er diverse zaken bij te boeken: -Lekker ontbijtje (eenvoudig of uitgebreid). -2 (basic) fietsen (treinstation is op 10 minuten afstand) -2 supplanken (lunch mee en peddelen maar) -In de koelkast staat lekkere wijn en bier koud -Een lekkere cocktail in de avond bij ondergaande zon -Bij een verblijf van minimaal twee dagen of langer kan de hottub op de binnenplaats voor je opgestookt worden. Hoe chillaxed is dat…

Een plek waar ongeacht de weersomstandigheden de zon altijd schijnt en het, mede dankzij de fantastische eigenaren, voelt alsof het alle dagen vakantie is. 

Grijp dus je kans en boek een verblijf bij dit stukje paradijs op aarde! 

Delen is lief, reserveren is leuker! Contact: info@swoolish-garage.nl

Written by Gon

Gon is het prototype van de laatste arbeidshype, een stapelbanenmens; stylist,blogger en copywriter. Deze duizendpoot is reeds van jongs af aan gezegend met een voorliefde voor mode, muziek, kunst en cultuur. Een kunstzinnige opleiding lag dan ook voor de hand; in dit geval Academie Artemis, Hogeschool voor Styling in Amsterdam....
Read more