foto: Joyce Nennét

Welkom in deze slechte versie van GroundHog Day waarin we met zijn allen zitten. De Coronafilm waarin je iedere ochtend wakker wordt en na een paar seconden denkt: ”Hell no…”

Een wereld waarin wc-papier het nieuwe goud blijkt te zijn en waarin je met alle liefde de wenkbrauwen van hele volksstammen af zou willen scheren om ze zover te krijgen dat ze thuisblijven en niet meer en masse, want oh wat is het gezellig, gaan chillen of bootcampen. De tijd waarin zorgmedewerkers, zeer terecht, de status van superheld toebedeeld krijgen,-meer loon en betere arbeidsvoorwaarden a.u.b.-, en streamingsdiensten en providers alle zeilen bij moeten zetten om thuiswerkers, Netflixers, scholieren, Netflixers en alle anderen, nog meer Netflixers, van beeldmateriaal te kunnen voorzien. Het is op zijn zachtst gezegd een rare tijd. Waarin iedereen op zijn of haar manier probeert er het beste van te maken.

Zo ook heerlijke spring-in-het-veld en queen of style Joyce Nénnet. Dit bijzonder prettig stukje menselijk wezen heeft onlangs de über toffe tweedehandskleding winkel ‘Viva! Vintage’ in de Steentilstraat geopend. Qua timing, het komt natuurlijk nooit goed uit, is deze tijd van afstand houden en thuisblijven een beetje kak. Maar Joyce is niet snel voor een gat te vangen en schakelt, alsof het niets is, in no-time een paar versnellingen op. En dus is het nu mogelijk om tussen het Netflixen door vanaf de bank via insta: https://www.instagram.com/vivavintage.shop de site www.vivavintage.shop of op unitedwardrobe: https://unitedwardrobe.com/nl/user/3838605/closet de leukste preloved modepareltjes te scoren! Hiermee maak je niet alleen jezelf maar ook Joyce bijzonder gelukkig en ben jij straks, als dit hele gebeuren achter de rug is, klaar om in een kek outfitje te shinen als een malle! You go! 

Foto: Joyce Nennét

Written by Gon

Gon is het prototype van de laatste arbeidshype, een stapelbanenmens; stylist,blogger en copywriter. Deze duizendpoot is reeds van jongs af aan gezegend met een voorliefde voor mode, muziek, kunst en cultuur. Een kunstzinnige opleiding lag dan ook voor de hand; in dit geval Academie Artemis, Hogeschool voor Styling in Amsterdam....
Read more